Om klinikken

Historie:

Græsted Tandklinik blev grundlagt i 1945 af præstesønnen tandlæge Svend Erik Villads Christensen, som købte Græsted Stationsvej 60 af en slagtermester. På det tidspunkt fungerede den nuværende tandklinik som slagtehus og grisestald.

Svend Erik Villads Christensen startede sin tandlægevirksomhed i stueetagen på sin privatbolig. Entreen fungerede som venteværelse og i Fru Inger Christensens køkken blev instrumenterne kogt i en stor gryde over gaskomfuret.

I 1953 blev slagterhus og grisestald nedlagt og bygningen indrettet til den tandklinik, som stadig eksisterer idag dog med lidt tilbygning i 1973 og løbende renovering.

I 1981 overtog tandlægerne Susanne Alenkjær og Svend Nørgaard Andersen tandklinikken, som i dag drives af tandlæge Lotte Olesen der som 4. ejer overtog klinikken i 2020.

Klinikken er stadig en hyggelig landklinik hvor patienten er i fokus, og vi bestræber os altid på at gøre alle besøg hos os til en behagelig oplevelse.

Udstyr:

Vi er et professionelt team som behandler dig efter moderne behandlingsprincipper, og vi holder os løbende opdateret via kurser.
Klinikken har elektronisk journal og digitaltrøntgen.

Hygiejne:

God hygiejne på klinikken er en naturlig og vigtig del af vores hverdag, som vi tager meget alvorligt. Alle de instrumenter, som ikke er engangs, steriliseres og autoklaveres efter brug og vore autoklaver kontrolleres dagligt.
Vandtilførslen til vores tandlægeunit/apparaturer er udstyret med kim-anlæg, altså bakteriekontrolleret. og vandkvaliteten kontrolleres.

Røntgenapparatur:

Røntgenapparatet på klinikken kontrolleres løbende så stråledosis kan holdes på et absolut minimum.